Aluksi se keskittyi harvinaisten sairauksien lääkkeiden kehittämiseen. Nyt yli 160 lääkeyritystä käyttää sen ratkaisuja kasvattaakseen liiketoimintaansa harppauksin.

Meidän ei pitäisi ajatella näitä tekoälykirjoittajia ihmisten tekstinkirjoittajien korvikkeena. Ne vain auttavat sisällöntuottajia poistamalla kirjoittajan lohkosta ja luomalla sisältöideoita laajassa mittakaavassa.

Maaliskuussa 2015 Neomed osti lääkeyhtiön nimeltä Pharmalink noin 2,6 miljardin dollarin kaupalla. Pharmalinkin perusti vuonna 2000 tohtori Hartwig Rieger, saksalainen tutkija ja professori Wuppertalin yliopistosta ja tällä hetkellä PharmaLINK AG:n toimitusjohtaja.

Neomed on käyttänyt tekoälyn kirjoitusassistentteja auttaakseen heitä luomaan sisältöä yritykselleen ja kohdistamaan uusia markkinoita, kuten terveydenhuoltoa tai ravintolisät. He ovat myös käyttäneet tekoälyassistentteja luomaan markkinointimateriaalia tietyille tuotteille, kuten Grippe-Beißer (yskänlääke) tai “Dresden”-keksibrändille, jonka iskulause on: “Et voi sanoa ei suklaalle.”

Neomed on vuonna 2007 yrittäjäryhmän perustama lääkeyhtiö. He haluavat ratkaista ongelmia, joita lääketeollisuus kohtaa nykyään. Heillä on visio luoda parhaat ja tehokkaimmat lääkkeet sairauksiin, kuten syöpään, diabetekseen, sydänsairauksiin ja moniin muihin sairauksiin.

Lääketiede kehittyy edelleen

Lääketieteen maailma kehittyy nopeasti ja uusia laitteita ja teknologioita kehitetään paljon. Yksi niistä on Neomed ja se luo tekoälyn avulla tekstiä käyttäjän sairaushistorian perusteella.

Vaikka lääketiede on saavuttanut kehittyneisyyden tason, jota emme voi edes kuvitella, mutta lääketieteen kehityksen edetessä meidän on pidettävä mielessä, että lääketieteen harjoittamisen prosessi ei ole staattinen. Kun terveydenhuoltojärjestelmät monimutkaistuvat ja kehittyvät, muutoksen ja parantamisen vauhti todennäköisesti kiihtyy dramaattisesti.

Useita vuosikymmeniä sitten lääkärit olivat erikoistuneita alalleen ja saattoivat määrätä vain tietystä kasvista tai eläimestä peräisin olevia lääkkeitä. Nykyään suurin osa lääkkeistä valmistetaan yhdistämällä olemassa olevia lääkkeitä. Suurin ongelma tässä on, että ainesosia voidaan uuttaa eri kasveista ja eläimistä, mikä voi vaikuttaa lopputuotteen laatuun.

Lääketiede Suomessa

Lääketeollisuus on erittäin kilpailukykyistä. On monia yrityksiä, joilla on samat tavoitteet ja strategiat. Joten on erittäin tärkeää saada oikeat tulokset markkinointistrategiallasi.

Neomed on tunnettu suomalainen lääkeyritys, joka haluaa varmistaa, etteivät he menetä asiakkaitaan jatkossa. Ja he haluavat myös toteuttaa uuden liiketoimintamallin – markkinoilla ainutlaatuisen palvelun, jonka nimi on Neomed Nexus (Nexus of Medicine). Tämän palvelun tavoitteena on antaa potilaille pääsy terveystietoihinsa ja hallita niitä. He haluavat ihmisten tietävän kaikenlaista tietoa terveydestään ja tottumuksistaan – sekä fyysisesti että henkisesti. Lisäksi opimme kuinka tämä uusi palvelu voi auttaa lääkäreitä diagnosoimaan potilaat nopeammin, jotta he voivat hoitaa heidät

Lääketieteen ala on yksi maailman monimutkaisimmista aloista. Meidän on pohdittava monia näkökohtia, kuten valmistus, laadunvalvonta ja tutkimus mm.

Lääketiede on tärkeä osa elämäämme. Ilman sitä emme pystyisi parantamaan sairauksia ja hoitamaan sairauksia. Me olemme siitä paljon riippuvaisia ja niin ovat myös ihmiset Suomessa. On tärkeää tietää, kuinka lääkärit käyttävät saatavilla olevaa lääketieteellistä tietoa ohjatakseen potilaita heidän terveydenhuoltoaan koskevissa päätöksissä.