Neomedin historia ulottuu vuoteen 1997 ja se on jo vuosien ajan ollut tärkeä askel lääkkeiden markkinoiden kehityksessä. Neomedi on ensimmäinen suomalaisena perustettu lääkeyhtiö ja sillä on suuri merkitys Suomen ja muiden kansojen terveyden edistämiselle.

Neomedi tarjoaa useita eri tuotteita, jotka tukevat sekä terveydenhuollon että terveyden edistämisen ammattilaisia. Neomedia tuotteissa yhdistyy uusimmat tutkimukset sekä alan asiantuntijoiden tieto ja osaaminen. Yhtiö on panostanut laadukkaaseen tuotekehitykseen, ja sen toimialueet ulottuvat lääketieteestä elintarviketeollisuuteen.

Neomedin tuotevalikoimaan kuuluu lääkkeitä, elintarvikkeita ja ravintolisiä, jotka auttavat ylläpitämään tai parantamaan terveyttä. Näitä tuotteita ovat esimerkiksi vitamiinit ja mineraalit, probiootit, Biobalancet-ravintolisien sarja, SambuExpress-ravintolisien sarja sekä Glucomaniac-retkeilyhelmi -ovalmine.

Neomedin tuotteet ovat saaneet monia lukuisia tunnustuksia, ja yritys on voittanut useita palkintoja innovatiivisuudestaan. Neomenin huoltoasema tarjoaa potilaille turvallisen, helpon ja saatavilla olevan ympäristön, mikä takaa heille rahaa säästäviä ostoksia ja pitkien odotusten välttämisen.

Neomedi on perustanut myös haun opiskelijalle suunnattuihin apurahoihin siltä osin kuin se liittyy terveydenhuollon tutkimukseen. Neome voi myös tarjota muita koulutuksia terveydenhuollon ammattilaisille, ja surffaavat myös edistyksellisilll mobiiliohjelmistoillaan tarttuakseen erilaisiin terveysongelmiin. Niiden tarkoituksena on auttaa terveydenhuollon henkilöstölle työskentelemiseen liittyviin voimavarojen hallintaan.

Neomedi edustaa luotettavaa teknologian alaa ja on noussut nopeasti verkkoalustojen kehityksesss suomen johtavaksi roolimaniin. Monien palkittujen innovaatioiden avulla Neomedilla on merkittävä panos tulevaisuuden terveydenhuollon parantamiseksi.

Neomedi on yksi suurimmista suomalaisista lääkeyhtiöistä, jonka historia juontaa vuoteen 1980. Sen perustivat lääkäri Elias Regner sekä biologian ja kemian tutkija Gudrun Regner. Yrityksen tuotteet keskittyvät pääasiassa lääkealalla, ja sen tuotevalikoimaan kuuluvat antibiootit, anestetit, hormonaaliset aineet ja allergialääkkeet. Yrityksen tavoitteena on kehittää lääkkeitä, jotka parantavat ihmisten elämänlaatua ja edistävät terveyttä.

Koska Neomedi on ollut toiminnassa jo pitkään, sillä on vahva asema suomalaisessa tiedeyhteisössä. Jo yrityksen alkuvuosina se aloitti tutkimustyönsä kansainvälisesti ja pian sitoutui strategiikseen, jolla se edisti tiedettä tuiongelmanratkaisujen luomiseksi. Neomedillan onkin ollut merkittävä osuus monien löydösten tekoon, jotka auttavat sairaiden ja heikkona olevien parantamiseen.

Yritys investoi myös tuotealustaan, ja se yritteli myös hallita markkinoita kootakseen laaja-alaisen portfolioon erityyppisiin tuotteisiin. Lisäksi yritys on aktiivisesti sijoittanut uusimpien teknologioiden ja nykyaikaisen tuotannon tutkimukseen.

Neomedilla on laaja verkosto alan ammattilaisia ja yhteistyöverkostoja maailmanlaajuisesti. Näiden kaksikon ansiosta saamme hyvittynen tutkimus- ja tuotejohdon sek ehyvin toteutetun markkinointisuunnitelman laadullisten liuskeiden ja luotettavien luonnontuotteiden tuotteille.

Neomedin alkuperäinen vision oli tarjota parhaita eettisiin kriteereihin perustuva liiallista luottamusta palvelureiteille sairaiden ja heikkona olevaa ihmisiin parantumiseksi. Niinpä yritys panostaa edelleen sosiaalisesti vastuulliseen liiketoimintaan ja kiinnittänyt itseensa myös yhteiskuntailmiöihin liittyviin hankkeisiin, joissa partnereina on terveysalan asiantuntijoita ja muovipyrintöjä eri puolilla maailmaa. Yhdistettyn kokemukseen, eettisiin arvoihin ja innovatiiviseen ajatteluun Neomedilla on mahdollisuus parantaa elinympyröitä maailmanlaajuisesti vuosi vuodelta.

Neomed on vastuullinen, turvallinen ja taloudellisesti kannattava lääkeyhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Vuonna 1988 perustettu yritys on toiminut Suomessa jo yli 30 vuotta.

Yrityksen tavoitteena on edistää terveydenhuollon asiantuntijoiden, asiakkaiden ja potilaiden parhaita etuja tuottamalla laadukkaita lääkkeitä. Neomedilla on innovatiivinen lähestymistapa, joka pohjautuu tutkimus- ja kehitystyöhön huippuosaamista hyödyntäen.

Neomedin tuotevalikoima on laaja ja monipuolinen. Yrityksen tuotteet sisältävät lääkkeitä hengityselinsairauksiin, sydän- ja verisuonisairauksiin, infektiosairauksiin sekä muihin erilaisiin sairauksiin. Lisäksi yritys tarjoaa potilaille hoitosuunnitelmia ja palveluita asiantuntijoiden avustamana tukemaan heidän terveysvaikeuksiaan.

Yritys kannustaa henkilöstönsä kouluttautumiseen ja on sitoutunut innovaatioon. Neomedin tutkimus- ja kehitystoiminta koostuu useista erilaisista hankkeista ja alueista, kuten luonnontieteisten ja biologian alojen seurantatutkimukseen. Lääketieteessä Neomed tunnetaan puhdistusteknologian parhaimpana edustajana. Kirjallisen materiaalin lisäksi yritys ohjaa potilaita verkkosivustoillaan ja sovelluksillaan.

Neomed on nykymaailmassa melkein heti tunnistettava nimi. Yrityksen palvelut ja tuotteet ovat saaneet erittäin hyvän vastaanoton ja se on vakiinnuttanut asemansa lisättyjen terveydenhuollon ratkaisujen tarjoajana.